Arbetsprocess för Badrumsrenovering

Vi hjälper er med badrumsrenovering i Halmstad

När vi renoverar badrum går vi efter något som vi kallar 5-stegs processen. Det hela mycket enkelt, från det att du bestämmer dig för att renovera ditt badrum tills att badrummet är färdigt. Nyckeln till ett enastående badrum är tiden vi lägger på att lyssna till våra kunder och deras önskemål och därför tar vi tid att förstå vad ni vill ha och behöver. 

För oss är det viktigt att du känner dig informerad och uppdaterad under hela processen. Vi tror att det är enda sättet att få trygga, återkommande kunder – något vi alltid strävar efter. Från första mötet, som oftast sker hemma hos kunden, till den slutgiltiga besiktningen försöker vi hålla en rak och öppen kommunikationslinje.

Kontakt

Fyll i formuläret här på vår hemsida med din förfråga. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att boka in ett kort och kostnadsfritt hembesök för konsultation, kontroll av underlag, mätning och genomgång av vad ni önskar och vill med det nya badrummet.
Arbetsprocess
Arbetsprocess

Offert

Senast 3 dagar efter vårt besök skickar vi en detaljerad offert med våra beräkningar, hur lång tid arbetet tar samt vilka material som ska användas. Om ni är intresserade bestäms ett startdatum respektive ett slutdatum för arbetet.

Arbetet Påbörjas

Först demonteras alla möbler och tillbehör som finns badrumet. Därefter börjar vi med rivningen, underarbetet, isoleringen, kakelsättningen och slutligen monteringen ov nya möbler, vattenrör etc.
Arbetsprocess
Arbetsprocess

Arbetet Avslutas

När vi är färdiga forslar vi bort alla byggsopor och gör rent badrummet. 

Färdigt Badrum

Efter att allt är klart görs en egenkontroll där vi tillsammans med er går igenom vad som gjorts. Ni får också vårt kvalitetsdokument som är er garanti på arbetet.
Arbetsprocess

Kostnadsfri Offert

Funderar ni på att renovera er badrum och vill ha en gratis offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller så kan ni ringa eller maila till oss.