Varför välja DVBygg

Kompetens som du kan lita på

För att du ska kunna njuta av ett nytt och fräscht badrum följer vi väl inarbetade rutiner och checklistor för de olika arbetsmomenten. Vi är insatta i branschens utveckling, och är måna om att uppdatera vår kompetens för att säkerställa att du får guldkant på ditt badrum – där allt från fogmassa till vattenkran andas hög kvalitet. 

Önskar du rådgivning så har vi alltid nya idéer på lager, och du kommer märka att våra anställda har en genuin passion för hantverkaryrket. Kort sagt så kan du känna dig trygg med att vi kan badrumsbygge med allt vad det innebär.

En verksamhet som präglas av noggrannhet och kvalitet

Förutom att riva gamla badrum, lägga kakelplattor eller skruva i handfat på ett proffsigt sätt, kan vi även bidra med ett detaljfokus som ger det lilla extra. Utan att ge avkall på design, funktion och kvalitet lägger vi ner samma engagemang och energi på varje badrum, stort som smått.

Dessutom får du trevliga och lyhörda hantverkare som brinner för badrumsrenovering, och när intresset finns där så blir det ett lyckat projekt på riktigt. På DVBygg har vi kunskap och behörighet som uppfyller alla krav för arbete i våtutrymme. Förutom att vi är ett behörigt företag när det gäller våtrumsarbeten är vi också försäkrade hos Länsförsäkringar.

Hantverkare som kan sin sak

När ni kontaktar vår byggfirma i Halmstad för en badrumsrenovering arbetar vi utifrån fem olika steg. Alla arbeten börjar med en första kontakt som därefter mynnar ut i ett kundmöte och en offert. Om ni är nöjda med vårt erbjudande skriver vi ett kontrakt och därefter har vi ett uppstartsmöte. 

Under det går vi igenom arbetsförloppet så att vi kan planera när vi exempelvis behöver plattsättare och elektriker och vilken deras uppgift kommer vara. När arbetet är slutfört sker en slutbesiktning under vilken ni är fria att anlita en besiktningsman.

Med oss får du en skräddarsydd lösning

Varje hem är unikt och anlitar du våra skickliga hantverkare så kan du räkna med att vi tar hänsyn till förutsättningarna i just ditt hem. Vi arbetar tillsammans med dig för att ta fram en unik och personlig lösning för din badrumsrenovering.

Vi har många års erfarenhet av branschen samt all nödvändig expertis för att ge dig en komplett renovering utan krångel. Vi vill göra vardagens mest rofyllda rum till en mer avslappnande och praktisk upplevelse – och det ska märkas i varje detalj från golv till tak. 

Vi renoverar badrum i Halmstad till ett bra pris

Att göra en badrumsrenovering i Halmstad skall inte behöva kosta skjortan och därför strävar vi efter att kunna hålla våra priser så låga som möjligt så att alla som behöver vår hjälp skall kunna få den. 

Vi utlovar en badrumsrenovering till ett bra pris med ett tillfredsställande resultat! Självklart är vi noga med att utgå från och möta era önskemål, som vi diskuterar tillsammans under hela processens gång. Hos oss får du förutom kostnadadsfri offert, även förslag och gratis transport. 

Specialister på badrumsrenovering

Att besluta sig för att renovera badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering.

Vi på DVBygg kan det här med att renovera badrum, vi har gjort detta i många år och har kunskapen och erfarenheten. Förutom att lägga kakelplatttor eller klinkers har vi även en detaljfokus som ger det lilla extra.

Kostnadsfri Offert

Funderar ni på att renovera er badrum och vill ha en gratis offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller så kan ni ringa eller maila till oss.