Badrumsrenovering med Behörighetsbevis

Behörighet för våtrumsarbeten

Hos oss har vi och våra anställda alla de behörigheter som krävs för att säkert och kvalitetsmässigt kunna renovera badrum i Halmstad. Våra hantverkare är certifierade våtrumsexperter med lång och väldokumenterad erfarenhet. Vi har behörigheten som krävs för att utföra ett högkvalitativt hantverksarbete. Vi sätter alltid dina önskemål och behov först. Vår affärsidé bygger på att vi tillhandahåller kvalificerad badrumsrenovering till ett förmånligt pris.

Vi arbetar i enlighet med Byggkeramikrådets branschregler för att du ska få ett badrum som är fackmannamässigt utfört och som kommer att hålla i många år framöver. Byggkeramikrådet samarbetar med både försäkringsbolag, plattsättare samt tillverkare av kakel, klinker, badrumsmöbler, med mera. Titta gärna in på deras hemsida (bkr.se) så finner du mer information om våtrumsarbeten, behöriga företag samt allmän information och inspiration om kakel och klinker.

Garantier & Försäkringar

DVBygg är medlem i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi uteslutande arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Vi ser till att renovera ditt badrum helt enligt de regler och föreskrifter som BKR förespråkar och vi har självklart behörighet att utfärda kvalitetsdokument som styrker fackmannamässigt utfört arbete. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar. Om olyckan skulle vara framme ersätter försäkringen befintlig egendom upp till 1.000.000 kr. Vi har även en ansvarsförsäkring som ersätter upp till 10.000.000 kr.

Kostnadsfri Offert

Funderar ni på att renovera er badrum och vill ha en gratis offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller så kan ni ringa eller maila till oss.